Select language

Parque del Retiro penthouse

Date 2018

Project by ÁBATON & Interiorism by BATAVIA

Madrid, SPAIN

Challenge The project aims to recover the potential of the outdoor space and its natural lighting. To achieve a better distribution of the property, it was decided that the spaces should be dealt with distinguishing public areas, which were now to be open and spacious, from private ones, which were to be more intimate..

Solution Such is the way in which the flat’s public areas, as the living-room, dining-room and kitchen, have been arranged and delimited by furniture elements such as rugs giving character and special touch to the flat.

Photography ©Belen Imaz

CONTACT US

Related products

Subscribe

Subscribe to our newsletter and we will bring you all the information about nanimarquina

Responsible for data: Nani Marquina S.L., Purpose: Respond to requests form, Legitimation: Your express consent, Recipient: Nani Marquina S.L., Rights: You have the right to access, rectification, deletion, limitation, portability and forgetting your data more info

I agree that nanimarquina may collect my personal information for marketing purposes (Newsletters, News and Promotions) more info